Tentoonstellingen

Tentoonstellingen

De totaalbeleving staat bij een tentoonstelling voorop. De bezoeker meenemen in een concept en verhaal zonder enige afleiding van de kern zorgt ervoor dat een boodschap over komt en een positieve ervaring wordt gewaarborgd bij de bezoeker. Het ontwikkelen en bewaken van deze totaalbeleving is waar ik goed in ben.

Concept

Bij een concept draait het niet alleen om een leuk en uniek plan maar ook vooral om de uitwerking van A tot Z (het liefste nog verder). Deze A tot Z beleving zorgt voor betrokken houding van de bezoekers en waakt over de aandacht van deze bezoekers. 

Het uitwerken van deze concepten is voor mij een specialisme en een passie. Het samenbrengen van alle verschillende onderdelen van een tentoonstelling tot een geheel zorgt voor de mooiste ervaringen bij bezoekers. Uiteindelijk is dat waarvoor ik het doe!

Coördinatie

Niet alleen het ontwikkelen van een concept maar ook het aansturen van kunstenaars, informatievoorziening en het bewaken van de beleving van een tentoonstelling is ontzettend belangrijk. Op dit gebied stuur ik aan en ondersteun ik het museum in de coördinatie van een tentoonstelling.

Kom in contact