Een vervelend incident

In de bibliotheek van Akersloot heeft een vervelend incident plaatsgevonden. Een aantal bodemvondsten is uit de vitrinekast van de historische vereniging gestolen! Leerlingen van groep 5 van basisschool de Brug en groep 6 van de Rembrandtschool hielpen om dit raadsel op te lossen.

Het bibliotheekspel ‘Het mysterie van de verdwenen bodemvondsten’ is onderdeel van De Canon van Akersloot. Dertien leskisten en het bibliotheekspel laten de leerlingen van groep 1 t/m 8 van alle basisscholen in Akersloot het erfgoed van Akersloot zien.

Om het mysterie op te lossen onderzoeken de leerlingen wat er precies gestolen is, onderzoeken ze eeuwenoude bodemvondsten, proberen de raadselachtige code op een set kaarten te ontcijferen en bekijken de filmbeelden van de politieverhoren van de drie hoofdverdachten.

Related Posts

Recent Articles

Kees in de prijzen
augustus 3, 2020
Onopgeloste zaken
juli 26, 2020
Kees de Muis deel 4 is klaar!
juni 5, 2020

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Post Category